't Lam | Koel- en vrieshuis

Over ons

't Lam | Koel- en vrieshuis

De basis van Koel- & Vrieshuis ’t Lam is gelegd in 1911. Wat begon als fruithandel, groeide in de jaren zeventig uit tot een koel- en vriesbedrijf met ruim 25.000 m3 opslagcapaciteit. Sinds die tijd hebben een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Uniek is dat we met álle cellen kunnen koelen. Circa 80% van de opslagcapaciteit kunnen we ook als vriescel inzetten.

 

Een geavanceerd computersysteem vormt het hart van de regeltechniek. Het koel-, (in)vries- en ontdooiproces kunnen we met dit systeem maximaal beheersen. We beschikken over realtime gedetailleerde informatie met betrekking tot de temperatuur in de cellen én van de producten. Alle relevante data wordt gelogd. Die informatie benutten we om dagelijks bij te sturen en een optimale productkwaliteit te waarborgen. We beschikken over de nodige certificeringen: HACCP voor food, een EEG-erkenning voor visopslag en een K-erkenning voor koelopslag. Meer weten?

E-mail